top of page

Vaihtoehdot

PALVELUKOKONAISUUS

Valitse ensin suosikkisi, tilaa sitten tonttiselvitys, jossa suunnittelemme kanssasi miten Minitalo sijoittuisi tontillesi. Voit tilata meiltä halutessasi koko rakennusprosessin suunnittelusta valvontaan ja joissain tapauksissa talon perustuksineen. Talot ovat toimitettuina muuttovalmiita. Voimme rakentaa Minitalon passiivitalona, sekä myös täysin luonnonmukaisin materiaalein.

TALOTEKNIIKKA

Minitaloon voit valita vesikiertoisen tai sähköisen lattialämmityksen. Minitalo voidaan liittää kaukolämpöön, maalämpöön, aurinkokeräimiin tai -paneeleihin tai se voidaan lämmittää sähköllä. Aurinkopaneelein varustettuna Minitalo tuottaa yhtä paljon sähköä, kuin se käyttää. Minitalossa on koneellinen ilmanvaihto energiatehokkaalla lämmön talteenotolla sekä mukavuusviilenys kesää varten. Painovoimainen ilmanvaihto on mahdollinen, jos kunnan viranomsiet sen hyväksyvät.

RAKENNUTTAMINEN JA PERUSTUKSET

Hoidamme halutessa myös rakennuttamisen ja joissain tapauksissa perustukset. Rakennuttaminen on laaja ja ammattitaitoa vaativa työ, joka monine määräyksineen ja viranomaisvaatimuksineen, kilpailutuksineen ja työmaajärjestelyineen usein on normaalielämän rytmiin liian vaativa ja työläs. Rakennuttaminen sisältää monia työvaiheita, joihin viranomaiset vaativat alan ammattilaisen hoitamaan rakennusprosessiin liittyvän työn. Minitalon tilauksen yhteydessä, tilaa meiltä myös koko Minitalon rakennuttamisprosessi tarvittavine eri alojen suunnittelijoineen ja valvojineen, niin hoidamme rakentamisen järjestelyt ja viranomaistyön puolestasi. Rakennuttaminen sisältää maaperätutkimuksen tontillasi.

Jos tilaat rakennuttamisen ja perustukset, sinä järjestät ainostaan tonttiliittymät Minitalon kohdalle etukäteen.

DIY SARJA (DO-IT-YOURSELF)

Kysy erikseen meidän uutta, helposti yhden hengen koottavaa DIY Minitalo runkosarjaa "PALIKKA". 

AURINKOENERGIA

Kun taloon asennetaan aurinkopaneelit, se tuottaa karkeasti yhtä paljon sähköä, kuin mitä se kuluttaa. Ylijäämäsähkön voi aurinkoisina päivinä, kun tuotanto on suurta, syöttää myös tontilla mahdollisesti jo olemassa olevalle pääätalolle. Katso tarjous Minitalon aurinkopaneeleista ja kysy tästä lisää!

bottom of page