Pieni oma Talo

Minitalon Design

LUONNOLLINEN TALO

Talon designin lähtökohtana ovat luonnonmateriaalit. Halusimme, että talo vuosikymmenten saatossa vanhenee kauniisti, ja ylläpito on vaivatonta. Siksi olemme valinneet julkisivujen ja sisutuksen materiaaleiksi aikaa kestäviä, arvokkaasti kuluvia pintoja kuten öljyttyä puuta ja keittomaalijulkisivun. Näissä patina ajan mittaan on kaunista ja jopa tavoiteltavaa. Värivaihtoehtoja on kolme: vaalea luonnonpuu, harmaantunut puu ja punamulta. Jos haluat talosi julkisivuun muun värin, ole siitä erikseen meihin yhteydessä. Löydät lisää tietoa vaihtoehdoista painamalla värivaihtoehtoympyröitä yllä. Tutustu ja valitse omasi!

Suunnitteluprosessissa tarkistamme, vaatiiko alueenne kaava jotakin ehtoja kuten tiettyä julkisivuväriä, ja kerromme teille, mikä väri tontin kaavavaatimuksiin soveltuu.

Minitalosta on kaksi vaihtoehtoista korkeutta: normaalikorkea malli nukkumaparvella, ja korkea malli toisella kerroksella.

KOKO

Minitalon koko on noin 30 m2 yhdessä kerroksessa (asuintilat 29 m2 + tekninen tila). Lisäksi yksikerroksisessa mallissa on nukkumaparvi makuuhuoneen yllä, ja säilytysparvi kylpyhuoneen yllä. Korkeassa kaksikerroksisessa mallissa parvet ovat täyskorkuiset, ja pinta-ala on täten suurempi: noin 44 m2, lisähuoneella 47 m2.

SISÄPINNAT JA VARUSTUS

Minitalo on täysin valmis talo sisäpinnoiltaan. Seinäpinnat ovat vaaleita ja lattia lämmin lankkuparketti. Talossa on halutessa kaikki talotekniikka valmiiksi asennettuna. Keittiö ja sen integroidut koneet odottavat käyttäjää. Keittiö on laadukasta suomalaista designia. Kylpyhuone on täysin laatoitettu ja varusteltu kalustein. Talon hanoiksi voit valita joko rosteriset tai trendikkäät messinkiset hanat.

Minitalossa on valinnanvarainen puukamiina syksyn ja talven koti-iltojen iloksi.

SUOMALAINEN DESIGNTUOTE

Minitalo on suunnittelusta toteutukseen suomalainen designtuote. Talo on valmistetaan Suomessa tehtaalla säältä suojatuissa sisätiloissa. Tekniikassa hyödynnetään energiatehokkaita ratkaisuja. Taloon voidaan liittää aurinkoenergiaa, jolloin talo tuottaa enemmän sähköä kuin mitä se kuluttaa.

Minitalon laadukkaan keittiön suunnittelusta vastaa Arkkitehtuuritoimisto Aito.

Yhteistyössä

© All rights Minitalo Oy  Helsinki Finland  www.minihouse.fi

ARKKITEHTUURITOIMISTO