top of page

Minitalo

Hintasisältö ja lisätiedot

ARKKITEHTISUUNNITELTU TALO HELPOSTI

Minitalo - Pieni Oma Talo on kokonaisvaltaisen suunnittelun tulos. Sen ansiosta se on edullinen pientalo ja ainut kokonaispalvelua tarjoava konsepti. Meiltä voit tilata koko rakennusprosessin alusta loppuun.

AVAIMET KÄTEEN

Minitalo on helppo kokonaiskonsepti. Normaalista talopaketista poiketen Minitalon kokonaisprosessissa saat rakennuttamisen, työmaajärjestelyt, suunnittelun, rakennusluvan anomisen, valmiin rakennuksen kiinteine sisutuksineen ja kodinkoneineen, tarvittavan talotekniikan rakennuksen sisällä, teknisten liittymien kytkennät taloon tontilla ja kaikki viranomaisten vaatimat tehtävät hoidettuna. Tontin omistaja järjestää vain tontin sähkö, vesi- ja viemärivedot nykyiseltä talolta tai katuliittymästä rakennettavan uuden talon viereen. Me kytkemme talon käyttökuntoon. Prosessi on palveluprosessi, avaimet käteen järjestelmä, jonka lopputulos on muuttovalmis talo heti. Talon hintaan lisätään kuljetus- ja nostokustannukset sijainnin mukaan.

DIY SARJA (DO-IT-YOURSELF)

Jos pidät itse rakentamisesta: tiedustele meidän uutta, itse koottavaa kevyttä palikkasarjaa DIY Minitalo *PALIKKA. Tämän uuden täyskokoisen palikkasarjan avulla yksi henkilö kokoaa itse oman Minitalonsa rungon (minihouse@aitoark.fi).

KOKO

Minitalon koko on noin 30 m2 yhdessä kerroksessa (asuintilat 29 m2 + tekninen tila). Lisäksi yksikerroksisessa mallissa on nukkumaparvi makuuhuoeen yllä, ja säilytysparvi kylpyhuoneen yllä. Korkeassa mallissa parvet ovat täyskorkuiset. Kokonaispinta-ala on malleissa A,B,C ja D 34 m2, ja E-mallissa lisähuoneella 48 m2. Laajennettu Minitalo "Myllypuro" on n. 65 m2, kysy sitä erikseen.

Katso tarkemmat mallivärit oma talo kaupasta - shop!

MITEN PÄÄSEN KÄYNTIIN?

Saako rakentaa? Kaikki alkaa tonttiselvityksestä. Kun tilaat tonttiselvityksen, me selvitämme puolestasi, mikäli tontin kaava ja viranomaismääräykset lisärakentamisen tontillanne sallii, ja jos mahdollista, neuvottelemme alustavasti viranomaisten kanssa rakentamisesta. Samalla laadimme yhteistyössä kanssasi sijoitusehdotuksen juuri sinun tontille.

LVIS TUONTI TONTILLA

Tonttiliittymien järjestäminen hoituu helpoiten paikallisia yrityksiä käyttäen. Tilaaja järjestää etukäteen vesi-, viemäri- ja sähköliitännän tuomisen uuden talon kohdalle tontilla.

ME NEUVOMME!

Jos harkitsette Minitalon hankintaa, voitte ennen tilausta olla yhteydessä meihin keskustellaksenne tontin mahdollisuuksista ja rakennuslupaprosessista, sekä talovaihtoehdoista: toimisto@aitoark.fi tai puhelin +358 40 7588991.

Tutustu tarkemmin eri mallivaihtoehtojen hintoihin KAUPPA - SHOP -sivulla.

bottom of page