top of page
Search
  • Minitalo

Espoossa Minitaloja omalla tontilla!

Pohjois-Espoossa, luonnonkauniilla Gobbackan-Niipperin kehittyvällä pientaloalueella on nyt mahdollisuus Minitalon rakennuttamiseen omalla tontilla. Alueella tarjotaan Minitalon rakennuttajille alustavasti 3-6 Minitaloa omalla tontilla. Tontti avautuu parhaaseen ilmansuuntaan etelä-länteen ja yhden Minitalon oman tontin koko on noin 150 m2. Alueella on kaupat, terveyskeskus, päiväkodit ja ala-aste lähellä. Lähistöllä myös hevostalli ja golfkentät. Harrastusmahdollisuuden ulkoiluun ja luonnossa liikkumiseen ovat laajat kauniissa metsä- ja peltomaisemissa.

Tontille Minitalojen rakentajat tulevat yhdessä hakemaan rakennusluvan arkkitehtikonsultin avulla. Alustava tonttiselvitys rakennusvalvontaan tullaan tekemään Minitalo-rakennuttajien kesken yhteisesti, ja sillä selvitetään rakennusvalvonnan kanta siihen, saako tontille rakentaa kuinka monta erillistaloa rakennusoikeuden puitteissa.

Omalle tontille toteutetaan Minitalo avaimet käteen alustavalla budjetäärisellä hinnalla, joka sisältää kuuden Minitalon ryhmällä oman tontin hinnan, täysin valmiin talon sekä myös perustukset, terassit ja tonttiliitännät sekä rakennuslupa-anomuksen ja suunnittelun. Hinnat sis. alv24%:

- Minitalo omalla tontilla yksikerroksisena 2h+avokeittiö n. 30 m2 (n. 260.000 €),

- Minitalo omalla tontilla 1,5-kerroksisena 4h+avokeittiö n. 50 m2 (n. 335.000€) tai

- Myllypuro-malli omalla tontilla 1,5-kerroksisena 4h+iso avokeittiö n. 65 m2 (n. 380.000€).

Jos haluat mukaan, laita pikaisesti sähköpostilla yhteystietosi ja tietoa minkäkokoinen talo ylläolevista kiinnostaa osoitteeseen minihouse@aitoark.fi. Lista kootaan ilmoittautumisjärjestyksessä, ilmoittautuminen ei ole sitova. Tontille järjestetään tutustumiskäynti ilmoittautuneille.

Kaunis tontti Minitaloille Espoossa.

971 views0 comments

Recent Posts

See All

Minitalot ovat kasvava trendi

Yle: Suomessa rakennetaan nyt pieniä miniomakotitaloja https://yle.fi/a/74-20077422?fbclid=IwAR1FEXZ4Zw1-phlAdg4DNIE-2LFq9ghQoxmtf7oCF1KHN9s9tzh_Ylwfs74_aem_AVDo_B1pgvtcXZUu84fKYLGP9KM3YZjFJHGr9EcTcCV

Miniasunnot kiinnostavat

HS Helsingin Sanomat 30.6.2021: Ruotsalaiset keksivät minitalon kiinnittämisen kallionseinämille. ”Suomalainen Minihouse ehdottaa siirtyvää ”nomaditaloa” muun muassa Helsingin Jätkäsaaren käyttämättöm

bottom of page