top of page
Search
  • Minihouse team

Entistä edullisempi Minitalo


Olemme tehneet paljon tuotekehittelyä Minitalon suunnittelu- ja valmistajatiimin kesken, ja iloksemme työ on nyt tuottanut tulosta: Minitalo on entistä edullisempi Pieni Omakotitalo. Olemme juuri päivittäneet hinnaston, ja samalla selkeyttäneet prosessia, jotta se olisi mahdollisimman helppo tilaajalle. Minitalo on edullinen tapa hankkia uusi omakotitalo ja asunto vaikkapa omalle vanhemmalle pihapiiriin - tämä hyödyntämällä oman tontin käyttämätöntä hukkatilaa.

Yksi Minitalon tausta-ajatuksista on omavaraisuus ja vapaus. Minitalon avulla voit hyödyntää jo olemassa olevaa tonttia.

Minitalon kokonaisprosessi etenee näin:

1. Ensin laadimme juuri sinun tontillesi tonttiselvityksen. Tässä käydään läpi kaikki kaavavaatimukset ja normit jotka koskevat sinun tonttia. Laadimme myös Minitalon sijoitusehdotuksen yhteistyössä kanssasi tontillesi.

2. Tontinkäyttösuunnitelma toimii pohjana rakennuslupavaiheessa, jossa anomme Minitalollesi viranomaisilta rakennusluvan. Kun rakennuslupa saa lainvoiman, talo lähtee tuotantoon.

3. Minitalo rakennetaan kuivissa sisätiloissa tehtaalla. Talon rakentaminen kestää joitakin viikkoja. Kun Minitalo on valmis, se kuljetetaan tontille kokonaisena.

4. Noin viikkoa ennen talon saapumista tontille rakennetaan uuden talon perustukset.

5. Tontin omistaja järjestää tontilla tekniset liitännät Minitalon viereen etukäteen. Minitaloon tulee vesi- viemäri ja sähköliitännät sekä mahdollisesti kaukolämpö. Minitalon lämmitysmuoto voi olla kaukolämpö tai sähkölämmitys.

6. Minitalo saapuu tontille, ja liitämme talon tekniikkaan. Kun talo liitetään käyttöön tontilla, talo on valmis a sisään voi muuttaa heti.

7. Minitaloon saa nyt myös aurinkosähköjärjestelmän valmiina asennettuna. Aurinkoisella ja varjostamattomalla paikalla, Minitalo aurinkopaneelein tuottaa karkeasti yhtä paljon sähköä, kuin mitä se käyttää. Minitalon sähköä voi myös syöttää tontin päätalolle, jolloin kannattavuus paranee merkittävästi. Aurinkosähkö on yksi askel #omavaraisuus polulla, ja samalla teko ympäristön ja tulevaisuuden puolesta.

Käy katsomassa Minitalon uusi hinnasto! www.minihouse.fi/kauppa

1,152 views0 comments

Recent Posts

See All

Minitalot ovat kasvava trendi

Yle: Suomessa rakennetaan nyt pieniä miniomakotitaloja https://yle.fi/a/74-20077422?fbclid=IwAR1FEXZ4Zw1-phlAdg4DNIE-2LFq9ghQoxmtf7oCF1KHN9s9tzh_Ylwfs74_aem_AVDo_B1pgvtcXZUu84fKYLGP9KM3YZjFJHGr9EcTcCV

Miniasunnot kiinnostavat

HS Helsingin Sanomat 30.6.2021: Ruotsalaiset keksivät minitalon kiinnittämisen kallionseinämille. ”Suomalainen Minihouse ehdottaa siirtyvää ”nomaditaloa” muun muassa Helsingin Jätkäsaaren käyttämättöm

bottom of page