top of page
Search
  • Writer's picturemariaklem

20 m2 Aito Minitalo

Uusimman Minitalon jalanjälki on vain 20 m2. Talo on nopea pystyttää, vie tontilta hyvin vähän tilaa, mutta sisältää kuitenkin tarvittavat tilat asumiselle. Talosta on monta eri mallia parvella ja ilman. Minitalo on puujulkisivuinen talo kuiten muutkin mallimme, ja sen muoto on proto-talon muoto. Se on helppo sovittaa nykyisille pientaloalueille ja myös yllätyksenä kaupunkimaisemaan.

Tiedustelemme kiinnostusta Minitalolle, joten jos kiinnostuit, ota yhteyttä, niin saadaan malli kohti tuotantoa! Kun löydämme 10 kiinnostunutta Minitalolaista, selvitämme talolle lopullisen hinnan. Ilmainen rakennuslupatarjouksemme koskee myös Minitaloa!

Talo on kehitysvaiheessa, ja kuuulemme mielellän sinun mielipiteesi siitä.

Ota yhteyttä! toimisto@aitoark.fi

Proto-talo - 20 m2 Minitalo

1,532 views0 comments

Recent Posts

See All

Minitalot ovat kasvava trendi

Yle: Suomessa rakennetaan nyt pieniä miniomakotitaloja https://yle.fi/a/74-20077422?fbclid=IwAR1FEXZ4Zw1-phlAdg4DNIE-2LFq9ghQoxmtf7oCF1KHN9s9tzh_Ylwfs74_aem_AVDo_B1pgvtcXZUu84fKYLGP9KM3YZjFJHGr9EcTcCV

Miniasunnot kiinnostavat

HS Helsingin Sanomat 30.6.2021: Ruotsalaiset keksivät minitalon kiinnittämisen kallionseinämille. ”Suomalainen Minihouse ehdottaa siirtyvää ”nomaditaloa” muun muassa Helsingin Jätkäsaaren käyttämättöm

bottom of page