Search
  • mariaklem

20 m2 Aito Minitalo

Uusimman Minitalon jalanjälki on vain 20 m2. Talo on nopea pystyttää, vie tontilta hyvin vähän tilaa, mutta sisältää kuitenkin tarvittavat tilat asumiselle. Talosta on monta eri mallia parvella ja ilman. Minitalo on puujulkisivuinen talo kuiten muutkin mallimme, ja sen muoto on proto-talon muoto. Se on helppo sovittaa nykyisille pientaloalueille ja myös yllätyksenä kaupunkimaisemaan.

Tiedustelemme kiinnostusta Minitalolle, joten jos kiinnostuit, ota yhteyttä, niin saadaan malli kohti tuotantoa! Kun löydämme 10 kiinnostunutta Minitalolaista, selvitämme talolle lopullisen hinnan. Ilmainen rakennuslupatarjouksemme koskee myös Minitaloa!

Talo on kehitysvaiheessa, ja kuuulemme mielellän sinun mielipiteesi siitä.

Ota yhteyttä! toimisto@aitoark.fi

1,435 views0 comments

Yhteistyössä

© All rights Minitalo Oy  Helsinki Finland  www.minihouse.fi

ARKKITEHTUURITOIMISTO