top of page
Search
  • Writer's picturemariaklem

Pieni Oma Talo

Monen haaveena on oma talo, oma kotipesä. Pieni Oma Talo soveltuu tiiiviiseen kaupunkiympäristöön. Se on kehitetty, jotta kaikki voisivat helpommin rakentaa ja löytää itselleen oman pienen talon.

Pieni Oma talo on yksinasuvalle tai pienelle perheelle kehitetty, ja heidän tarpeisiinsa muotoiltu pieni omakotitalo. Kaikki talon detaljit on mietitty tarkasti korkealaatuisia suomalaisia designperiaatteita kunnioittaen.

Talon voi tontin omistaja rakennuttaa esimerkiksi suureksi ja raskashoitoiseksi käyneelle pihallleen. Talo tarvitsee noin 12 m x 20 m tilaa tontilla. Talon voi tontin omistaja myydä tai vuokrata. Se voi toimia opiskelevan lapsen ensiasuntona, tai sukulaisten läheisyyttä tarvitsevan vanhemman asuntona. Pienen Oman Talon voi tontin omistaja vuokrata, ja näin saada vuokratuloja ja taloudellista apua tontin vanhemman talon ylläpitokuluihin. Vuokralaisena voi myös toimia vanhusten apua, kotihoitoa tai puutarhahoitoa hoitava nuori. Talo voi olla työtila-toimisto. Talon käytön märittelet sinä!

Olet sitten Omasta Pienestä Talosta haaveileva vuokralainen, ostaja tai tontin omistaja, täytä yhteydenottolomake, ja me selvitämme, voiko tontillenne rakentaa Pienen Oman Talon!

1,201 views0 comments

Recent Posts

See All

Minitalot ovat kasvava trendi

Yle: Suomessa rakennetaan nyt pieniä miniomakotitaloja https://yle.fi/a/74-20077422?fbclid=IwAR1FEXZ4Zw1-phlAdg4DNIE-2LFq9ghQoxmtf7oCF1KHN9s9tzh_Ylwfs74_aem_AVDo_B1pgvtcXZUu84fKYLGP9KM3YZjFJHGr9EcTcCV

Miniasunnot kiinnostavat

HS Helsingin Sanomat 30.6.2021: Ruotsalaiset keksivät minitalon kiinnittämisen kallionseinämille. ”Suomalainen Minihouse ehdottaa siirtyvää ”nomaditaloa” muun muassa Helsingin Jätkäsaaren käyttämättöm

bottom of page