MINIHUS TILL KOTTBY

October 28, 2017

Minitaloja Helsingin Käpylään

HBL artikkeli Käpylän tulevasta Minitalo-kaavasta ja sen mahdollisuuksista:

 

"Trähusidyllen i västra Kottby ska bli kulturmärkt, samtidigt som man öppnar upp för en tätare stadsbild genom att tillåta nya små trähus på bakgårdarna. Storleksmässigt alltså bostadshus för främst singlar eller par. Det är sällan som hus är till salu i västra Kottby.

 

Trä-Kottby i all ära, men på västra sidan om Backasgatan döljer sig en pärla till idyll. Västra Kottby har samma rara kvaliteter som grannkvarteren, charmiga trävillor på rymliga tomter med både välvårdade och vildvuxna trädgårdar."

 

Katso koko artikkeli ja kuvat: "Nya Miniträhus kan ge dold pärla nytt liv"

Please reload

UUTISET

Pieni Oma Talo

June 6, 2015

1/1
Please reload

UUSIN KIRJOITUS

October 28, 2017

September 25, 2017

Please reload

VANHEMMAT KIRJOITUKSET