Jykevä rapattu Minitalo - A New Facade

May 4, 2017

Uusi kalkkirapattu Minitalo - A new chalk plastered Minihouse model

 

 

Minitalo lanseeraa uuden vaalean julkisivultaan rapatun Minitalomallin. Malli on saanut vaikutteita yhdestä suosikki-Minitalokaupungissamme Gotlannin Visbystä. Gotlannin pehmeät kalkkikivet ja yhteisölllinen kaupunki on aina vedonnut meihin, ja nyt se inspiraatio saa muotonsa uudessa Minitalo mallissamme. 

                                                 ***

Minihouse is launching a new model with a light plastered facade. The model draws inspiration form one of our favourite Minihouse-cities: Visby on Gotland. We used the island´s lime stones and the welcoming social city as inspiration for our new Minihouse model.

 

 

 

 

 

 

Uuden Minitalo-mallin voi valita haluamassaan kalkkimaalivärissä - Choose your chalk colour freely.

 

 

 

 

 

 

Please reload

UUTISET

Pieni Oma Talo

June 6, 2015

1/1
Please reload

UUSIN KIRJOITUS