20 m2 Aito Minitalo

May 25, 2016

Uusimman Minitalon jalanjälki on vain 20 m2. Talo on nopea pystyttää, vie tontilta hyvin vähän tilaa, mutta sisältää kuitenkin tarvittavat tilat asumiselle. Talosta on monta eri mallia parvella ja ilman. Minitalo on puujulkisivuinen talo kuiten muutkin mallimme, ja sen muoto on proto-talon muoto. Se on helppo sovittaa nykyisille pientaloalueille ja myös yllätyksenä kaupunkimaisemaan.

 

Tiedustelemme kiinnostusta Minitalolle, joten jos kiinnostuit, ota yhteyttä, niin saadaan malli kohti tuotantoa! Kun löydämme 10 kiinnostunutta Minitalolaista, selvitämme talolle lopullisen hinnan. Ilmainen rakennuslupatarjouksemme koskee myös Minitaloa!

 

Talo on kehitysvaiheessa, ja kuuulemme mielellän sinun mielipiteesi siitä.

 

Ota yhteyttä! toimisto@aitoark.fi

 

 

 

Please reload

UUTISET

Pieni Oma Talo

June 6, 2015

1/1
Please reload

UUSIN KIRJOITUS

October 28, 2017

September 25, 2017

Please reload

VANHEMMAT KIRJOITUKSET