top of page
Search
  • Writer's picturemariaklem

Jykevä rapattu Minitalo - A New Facade

Uusi kalkkirapattu Minitalo - A new chalk plastered Minihouse model

Minitalo lanseeraa uuden vaalean julkisivultaan rapatun Minitalomallin. Malli on saanut vaikutteita yhdestä suosikki-Minitalokaupungissamme Gotlannin Visbystä. Gotlannin pehmeät kalkkikivet ja yhteisölllinen kaupunki on aina vedonnut meihin, ja nyt se inspiraatio saa muotonsa uudessa Minitalo mallissamme.

***

Minihouse is launching a new model with a light plastered facade. The model draws inspiration form one of our favourite Minihouse-cities: Visby on Gotland. We used the island´s lime stones and the welcoming social city as inspiration for our new Minihouse model.

Uuden Minitalo-mallin voi valita haluamassaan kalkkimaalivärissä - Choose your chalk colour freely.

654 views0 comments

Recent Posts

See All

Minitalot ovat kasvava trendi

Yle: Suomessa rakennetaan nyt pieniä miniomakotitaloja https://yle.fi/a/74-20077422?fbclid=IwAR1FEXZ4Zw1-phlAdg4DNIE-2LFq9ghQoxmtf7oCF1KHN9s9tzh_Ylwfs74_aem_AVDo_B1pgvtcXZUu84fKYLGP9KM3YZjFJHGr9EcTcCV

Miniasunnot kiinnostavat

HS Helsingin Sanomat 30.6.2021: Ruotsalaiset keksivät minitalon kiinnittämisen kallionseinämille. ”Suomalainen Minihouse ehdottaa siirtyvää ”nomaditaloa” muun muassa Helsingin Jätkäsaaren käyttämättöm

bottom of page