Search
  • mariaklem

Jykevä rapattu Minitalo - A New Facade

Uusi kalkkirapattu Minitalo - A new chalk plastered Minihouse model

Minitalo lanseeraa uuden vaalean julkisivultaan rapatun Minitalomallin. Malli on saanut vaikutteita yhdestä suosikki-Minitalokaupungissamme Gotlannin Visbystä. Gotlannin pehmeät kalkkikivet ja yhteisölllinen kaupunki on aina vedonnut meihin, ja nyt se inspiraatio saa muotonsa uudessa Minitalo mallissamme.

***

Minihouse is launching a new model with a light plastered facade. The model draws inspiration form one of our favourite Minihouse-cities: Visby on Gotland. We used the island´s lime stones and the welcoming social city as inspiration for our new Minihouse model.

Uuden Minitalo-mallin voi valita haluamassaan kalkkimaalivärissä - Choose your chalk colour freely.

Yhteistyössä

© All rights Minitalo Oy  Helsinki Finland  www.minihouse.fi

ARKKITEHTUURITOIMISTO