top of page
Search
  • Writer's picturemariaklem

Kolmen kerrostalon verran Minitaloja Jätkäsaareen?

Kolmen kerrostalon verran siirtyviä Minitaloja Jätkäsaareen? Osallistumme Minihouse Nomad -konseptilla Helsingin Sataman järjestämään Jätkäsaareen elävöittämisen ideakilpailuun "Pimp My Jätkäsaari". Käy tykkäämässä ehdotuksemme esittelykuvasta, niin pääsemme pitchaamaan Minitalo-konseptiamme asiantuntijoille 18.8.2016!

Jätkäsaaren alueen rakentaminen kestää kymmeniä vuosia, ja tänä aikana aina osa alueesta on hyödyntämätöntä joutomaata: no-man´s-land. Joutomaapaikat jotka odottavat rakentamista ovat kuitenkin jännittäviä, kauniita ja erikoisia paikkoja keskellä pääkaupunkia. Ehdotuksemme ideakilpailuun on sijoittaa siirrettäviä Minitaloja, esimerkiksi opiskelijoille ja muille urbaaneille, liikkuville asukkaille, Jätkäsaaren käyttämättömille maa-alueille. Minitalo siirtyy, kun alueen rakentaminen etenee!

Ketterä Minitalo vastaa kaupunkien asuntopulaan nopeasti ja luo uuden nomadin asumismuodon kaupunkiin.

Minitaloja voi sijoittaa rakennustyömaan jättömaan lisäksi sinne, mistä Jätkäsaarelaiset keksivät nykyisellään käyttämättömiä paikkoja: parkkipaikoille, tasakatoille, tontin pieniin rakoihin. Kun Minitalon julkisivuna käytetään aurinkopaneeleja, Minitalo muuttuu koko alueen aurinkosähkö -hubiksi, jota voidaan käyttää esimerkiksi sähköautojen latauspisteille.

Recent Posts

See All

Minitalot ovat kasvava trendi

Yle: Suomessa rakennetaan nyt pieniä miniomakotitaloja https://yle.fi/a/74-20077422?fbclid=IwAR1FEXZ4Zw1-phlAdg4DNIE-2LFq9ghQoxmtf7oCF1KHN9s9tzh_Ylwfs74_aem_AVDo_B1pgvtcXZUu84fKYLGP9KM3YZjFJHGr9EcTcCV

Miniasunnot kiinnostavat

HS Helsingin Sanomat 30.6.2021: Ruotsalaiset keksivät minitalon kiinnittämisen kallionseinämille. ”Suomalainen Minihouse ehdottaa siirtyvää ”nomaditaloa” muun muassa Helsingin Jätkäsaaren käyttämättöm

bottom of page